Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

 

A parfüm, akár csak egy ékszer vagy egy jól megválasztott kiegészítő, megjelenésünk fontos, elengedhetetlen része. Mégis gyakran előfordul, hogy az illata pillanatok alatt eltűnik és már arra se emlékszünk, vajon fújtunk-e magunkra.

Zoltán, cégünk ötletgazdája és alapítója 2010 óta külföldön él és dolgozik, aminek köszönhetően rengeteg országban megfordult és számos különböző parfümöt kipróbált, melyek használata során sok problémába ütközött. Ehhez példaként említhető, mikor kedvenc parfümünk nem fér bele táskánkba, így nem tudjuk magunkat bármikor felfrissíteni.

Utazásai és munkája során Zoltán többször megfordult már a Közel-Keleten, melybe az évek során egyre jobban beleszeretett. Az arab kultúrában az illatok fontos szerepet töltenek be, szinte elengedhetetlen része a jó megjelenésnek az erős, tartós illatfelhő. Itt ismerkedett meg az ”attar” típusú parfümolajokkal, melyek nagy népszerűségnek örvendenek ezeken a területeken. Zoltán ekkor még nem értette, mitől más, mitől különlegesebb a parfümolaj, mint a rendes parfüm. Használata során döbbent rá arra, hogy a parfümolaj tisztasága teszi lehetővé az illatok rendkívüli tartósságát. Nem beszélve az üvegek méretéről, melyek akár a nadrágja zsebében is elférnek, így soha többé nem kell azon aggódnia, hogy kedvenc illatát nem viheti magával. Zoltán ezek miatt döntött úgy, hogy szeretné megismertetni a magyar és az európai közösséggel a parfümök tartósabb alternatíváját.

Barátaival közösen 2022-ben alapították meg a céget, és hozták létre a Wynero márkát. Céljuk, hogy az európai piac számára is könnyen elérhetővé tegyék ezeket a különlegességeket. A parfümolaj 100% tiszta olaj. Alkoholt nem tartalmaznak, így az illatanyag nem párolog el a bőrről az alkohollal együtt.

Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki megtalálja a hozzá legjobban passzoló ízlésvilágot, hiszen ahogy cégünk jelmondata is tükrözi: boldogságot árulunk, nem csak illatokat (we sell happiness, not just fragrances).